Autószervíz kapcsolat

Üzemeltető:
Földvárszki Autószerviz
Székhely:
 
2721 Pilis Balassa Bálint u 4
Iroda:
 
2721 Pilis Balassa Bálint u 4
Adószám: 
69145465-1-33

Telefon:
+36 20 463 7655
Fax:
 

E-mail:
foldvarszkiautoszerviz@gmail.com

Nyitvatartás példa:
Hétfő-Péntek-ig: 
8.00 - 16.00

Földvárszki-autószerviz Facebo

Megosztás

Dióhéjas motor tisztítás

Dióhéjas szívótorok tisztítás

 

A korszerű benzin és dízel motorok egyik komoly problémája a koksz, korom lerakódása a szívó csatornában és a szívó szelepeken, ez által csökken a szívótorok keresztmetszete illetve a levegő áramlási sebessége ezáltal megnő a motor káros anyag emissziója és többek között csökken a motor teljesítménye. A dióhéjas tisztítás mellett többféle módszert hirdetnek a szívó csatorna tisztítására, különféle vegyszeres beinjektálást járó motornál ami teljes mértékben nem tudja eltávolítani a felrakódott kormot illetve amit felold az bekerül a motor égésterébe és tovább a kipufogó szelepen keresztül a turbóhoz a katalizátorhoz a részecskeszűrőhöz ami nem biztos hogy annyira jó dolog!

 

Dióhéjas szívótorok tisztítás hatékonyság:

Úgy gondolom, hogy az egyetlen olyan hatékony módszer ami nem jár komolyabb motor megbontással az a dióhéjas szívótorok tisztítás, vagy más néven a maghéjas szívótorok tisztítás.

Minden esetben le kell szerelni a szívósort mert csak külön tudjuk tisztítani a hengerfejben lévő szívó csatornát és a szívó szelepeket sok esetben elég körülményes leszerelni a szívósort, de az eredmény magáért beszél !

 

Pest megyei dióhéjas szívótorok tisztítás Pilisen !

 

Nézd meg a dióhéjas motortisztítás munkáinkat ( ilyen volt - ilyen lett )

Dióhéjas tisztítás időpontfoglalás