Autószervíz kapcsolat

Üzemeltető:
Földvárszki Autószerviz
Székhely:
 
2721 Pilis Balassa Bálint u 4
Iroda:
 
2721 Pilis Balassa Bálint u 4
Adószám: 
69145465-1-33

Telefon:
+36 20 463 7655
Fax:
 

E-mail:
foldvarszkiautoszerviz@gmail.com

Nyitvatartás példa:
Hétfő-Péntek-ig: 
8.00 - 16.00

Földvárszki-autószerviz Facebo

Megosztás

Adagoló - porlasztó javítás

Elektromos adagoló javítás

Adagoló javítás Pilis

Pest megyei Pilisi adagoló szervizünkben lehetőség van elektromos adagoló javításra, ezeket az adagolókat körülbelül 1994-től - 2005, 2006-ig alkalmazták, többek között a Vw konszern ( Vw, Audi, Seat) 1.9 tdi , 2.5 tdi motoroknál , de megtalálható a Renault , Ford, Bmw modelleknél is. Elektromos adagoló szervizünk Pilis településen található, a szerviz szolgáltatásainkban a Bosch adagolók javítását tudjuk vállalni, mechanikus meghibásodása esetén.

 

Elektromos adagoló hiba: 

Leggyakrabban előforduló adagoló hiba a tömítéseknél szivárgó gázolaj, de előfordulhat komolyabb adagoló meghibásodás pl: nyomóelem, emelőtárcsa, tápszivattyú probléma is. Ezek az adagolók rendelkeznek egy működtető elektronikával, aminek a javítását szervizen belül nem tudjuk megoldani, ezt az általunk ismert partner cégnél tudjuk javíttatni, felújíttatni.

Pilisi autószervizünkben vállaljuk az adagoló gépjárműből történő kiszerelését, illetve vissza szerelését ami tartalmazza az adagoló számítógépes előtöltés beállítását és a HDK fedél beállítását ( üzemanyag mennyiség beállítását), de hozott adagoló javítás után is lehetőség van a számítógépes beállítás kérésére.

 

Tuning adagoló építés:

Pest megyében a Pilisi autó szervizünkben lehetőség van egyedi adagoló, tuning adagoló építésére. Akár az elképzelt ötleted alapján, vagy az adagoló szervizünkkel közösen kigondolt adagoló megvalósítására is van lehetőség.

 

Porlasztó csúcs javítás

Porlasztó csúcs javítás


A Pilisi porlasztócsúcs szervizünkben Vw, Audi, Seat,  Renault, Ford, Bmw autó bizonyos típusainál a porlasztócsúcs probléma esetén is tudunk segíteni, legyen az akár porlasztócsúcs csere vagy a porlasztási kép vizsgálata, vagy a nyitó nyomás beállítása.

Keresd Pilisi adagoló, és porlasztócsúcs szervizünket online, vagy telefonon !

 

Adagoló javítás időpont